Fysioterapi Odense
Ring til os
66 13 86 50

Om Torvets Fysioterapi & Træning

Helbredelse, trivsel & højere livskvalitet

Vi er et team bestående af 6 fysioterapeuter og 1 Fysio Massør og vi har alle høj faglig kvalitet som vores hovedfokus. Det gælder både i den individuelle behandling samt i træning af vores patienter såvel som motionister.

Vi står for en professionel behandling samt vejledning, og prioriterer, at patienten selv deltager aktivt.

Vores overordnede mål er, at skabe de ultimative rammer for helbredelse, bedre trivsel og velvære. På den måde gør vi vores ypperste for, at vores patienter opnår højere livskvalitet.

Både patienter og medarbejdere værdsætter den afslappede atmosfære i klinikken, hvor der er plads til smil, lidt sjov og en frisk bemærkning.

 

BEHANDLING OG TRÆNING

Klinikken har overenskomst med både den offentlige sygesikring og sygeforsikring “danmark”, og giver behandling og træning til både almindelige lægehenviste patienter og til handikappede under den vederlagsfri ordning.

Vi tilbyder også en forebyggende og vedligeholdende behandling og træning samt Fysio Massage uden lægehenvisning til alle, som ønsker højt kvalificerede fysioterapeuter til at tage hånd om deres helbred.

Du får aftalt en tid, når du henvender dig – vi bruger ikke venteliste, men prioriterer hurtig opstart af nye patienter.

Samarbejdspartnere

GIGTFORENINGEN:

Vi har flere hold med FysioPilates og Yoga i samarbejde med Gigtforningen / Paarup Aftenskole. – Tilmeldning skal ske gennem gigtforeningen
på tlf: 66 13 00 82, www.paarupaftenskole.dk eller
info@paarupaftenskole.dk

SUNDHEDSFORSIKRINGER:

Vi samarbejder bl.a. om sundhedsforsikringer fra forskellige forsikringsselskaber.

  • NORDIC NETCARE
  • FALCK HEALTHCARE
  • diverse forsikringsselskaber

 

Telefontid