Fysioterapi Odense
Ring til os
66 13 86 50

Hjælp til gigt i Odense, Fyn

Vidste du, at gigt ikke kun rammer ældre mennesker?

Faktisk er det den mest udbredte kroniske sygdom i Danmark, og yngre mennesker og børn kan også få gigt. Ca. 700.000 danskere lider af sygdommen. Der findes over 200 former for gigt, men karakteristisk for stort set dem alle er symptomer som smerter i led, ryg og muskler – smerter der kan være meget ubehagelige og hæmmende i hverdagen.

Nogle af de mest almindelige diagnoser er leddegigt, slidgigt og ryglidelser. Gigtsygdomme kaldes også reumatiske sygdomme, muskel – og skeletsygdomme og sygdomme i bevægelsesapparatet. Der findes ikke nogen egentlig kur mod gigtsygdomme, derfor er den helt rigtige behandling og træning uvurderlig.

 

Vi er et passioneret team omkring gigt af seks fysioterapeuter

Hos Torvets Fysioterapi & Træning har vi den viden og erfaring, der skal til for at lette din hverdag – et liv, hvor gigten har taget styringen er ikke nogen værdig.

Det er vores mål, at hjælpe dig til at genvinde kontrollen. Sammen skræddersyer vi et behandlings-/træningsprogram, der matcher lige netop dig og dit sygdomsforløb.

Som tidligere nævnt findes der ikke nogen kur mod gigt, men med et kvalificeret team, der brænder for det vi laver, i ryggen, er du godt rustet til at tage kampen op mod din sygdom. For at kunne mindske symptomerne og, i nogen tilfælde, hæmme yderligere udvikling af sygdommen er det fundamentalt med kvalificeret og engageret hjælp og rådgivning – det får du hos os.

Vi tilbyder behandling af gigt og træning til alle i Odense på Fyn – både med og uden lægehenvisning.

Kontakt os på telefonnr. 66 13 86 50 eller gå til vores kontaktside

Telefontid