Fysioterapi Odense
Ring til os
66 13 86 50

Lændesmerter

Lændesmerter er desværre en stor og yderst ubehagelig del af mange menneskers hverdag. Smerterne i lænden starter som regel som kortvarige jag eller murren over hele lænden eller i dele af lænden. Gør man ikke noget for at behandle årsagen til smerterne, kan man risikere, at det udvikler sig til en mere kronisk tilstand. Og det kan være invaliderende både socialt og arbejdsmæssigt.

Symptomerne kan som oftest lindres med medicin. Der findes et hav af forskellige smertestillende præperater, men denne symptombehandling er kortsigtet og fjerner ikke årsagen. Og derfor vil lændesmerterne som regel fortsætte.

En hyppig årsag til smerter i lænden er dårlig kropsholdning i dagligdagen og forkerte arbejdsstillinger. Det kan være for meget stillesiddende arbejde eller uhensigtsmæssige stræk og vrid af ryggen.

 

Lindring af lændesmerter på Fyn i Odense

Går du med smerter så giv os et kald eller kig forbi vores klinik. Så tager vi en snak om dine smerter og finder en god træningsplan til dig.

Hos Torvets Fysioterapi & Træning er vi specialister i behandling og træning af mennesker med smerter i lænden. Vi tilbyder individuel træning og behandling, men du kan også vælge at deltage på et af vores hold. Vi har særlige ryghold for dig med lændesmerter.

Kontakt os på telefonnr. 66 13 86 50 eller gå til vores kontaktside. Vi holder til i Odense, men har kunder fra hele Fyn. 

 

Læs også omkring Mckenzie terapi.

Telefontid