Fysioterapi Odense
Ring til os
66 13 86 50

McKenzie

I 1950’erne opdagede en fysioterapeut ved navn McKenzie fra New Zealand, at gentagne bagoverbøjninger havde en gavnlig virkning på et stort antal af hans rygpatienter –og det har siden vist sig, at komme mennesker med rygproblemer til gavn - over hele verden.

Princippet og tanken bag metoden, som selvfølgelig blev kendt som McKenzie-metoden, er, at det moderne menneske tilbringer alt for megen tid i en foroverbøjet stilling. Vi sidder ofte ned i mange timer i forbindelse med vores arbejde, eller har en dårlig og sammenfalden holdning, når vi går omkring. Det skaber et unaturligt og uønsket pres på discussskiverne mellen ryghvirvlerne samt en overbelastning af muskulaturen – og det er det, der er årsag til rygsmerterne.

Ved at bøje sig bagover kan man forsøge, at opnå en mere ligelig fordeling af trykket på discusskiverne og dermed undgå de smertefulde følger af vores foroverbøjning.

 

McKenzie – behandling af rygsmerter på Fyn i Odense

På baggrund af sin opdagelse udviklede den New Zealandske fysioterapeut en standardiseret behandlings- og undersøgelsesmetode. Den har vi specialistuddannelse i, og den anvender vi i dag på Torvets Fysioterapi & Træning – ligesom den er kendt og anerkendt i resten af verden.

McKenzie metoden er til dig, der ikke vil ligge under for smerter i ryggen.

Kontakt os på telefonnr. 66 13 86 50 eller gå til vores kontaktside

Telefontid