Fysioterapi Odense
Ring til os
66 13 86 50

Ondt i ryggen – få hjælp hos Torvets Fysioterapi & Træning

Næsten alle har på et eller andet tidspunkt oplevet at have ondt i ryggen, f.eks efter at have været en hel dag i haven eller at have malet paneler – eller flyttet. Stor og uvant belastning giver langt de fleste smerter i ryggen. For det meste heldigvis blot forbigående.

Har man en daglig uhensigtsmæssig belastning af ryggen, dårlig holdning eller dårlig arbejdsstilling, kan man risikere at få ondt i ryggen regelmæssigt og dagligt –i værste fald konstant. Og da mange af os har et stillesiddende job, eller i det hele taget ikke får rørt kroppen nok til dagligt, er det desværre ikke sjældent at vi oplever dette.

 

Ondt i ryggen er ikke et nødvendigt onde. Træn din ryg i Odense på Fyn

Men det er ikke en tilstand man bliver nødt til at acceptere og lære at leve med. Med den rette træning i et samarbejde med en dygtig fysioterapeut kan man opnå en sund og smertefri ryg – og du vil derefter kunne vedligeholde denne tilstand ved regelmæssige øvelser og træning derhjemme. Vi tilbyder rygtræning på hold og du kan også vælge at få individuel behandling. Det kan være en god idé til at starte med, så du føler dig tryg og får en rigtig god start på din træning. Styrk din ryg – så er det slut med ondt i ryggen.

 

Læs også omkring Mckenzie terapi og fysio massage til ryggen. 

Telefontid