Fysioterapi Odense
Ring til os
66 13 86 50

Akupunktur i Odense på Fyn

Akupunktur som behandlingsform er efterhånden kommet til sin ret herhjemme, og er endelig kommet indenfor i det anerkendte behandlersystem. Selv på hospitaler finder man nu brug af de gode egenskaber ved brug af akupunktur som behandlingsform.

Akupunktur er en afbalancering af energierne i kroppens energibaner - de såkaldte meridianer, og man kan ved denne påvirkning opnå rigtig gode resultater og lindring uden brug af medicin og medikamenter. Ved at sætte nåle i huden på bestemte steder, kan man opnå denne genbalancering og afhjælpning af problemet. 

Man anvender denne terapi til smertebehandling, men den har mange andre virkeområder. Mange har oplevet en betydelig bedring i forbindelse med diverse tilbagevendende gener fra bevægeapparatet og har på denne måde undgået et større indtag af smertestillende medicin.

 

Akupunktur behandling

Vi tilbyder akupunktur på klinikken I Odense, enten som en selvstændig behandling eller i kombination med anden behandling eller træning. Alt efter hvilket behov du har. Vi lægger stor vægt på, at du selv er med til at planlægge dit behandlingsforløb.

Kontakt os meget gerne, så tager vi en snak og finder ud af om akupunktur kunne være noget for dig. Vi er beliggende i Odense på Fyn.

Der er ikke sygesikringstilskud til akupunktur.

Kontakt os på telefonnr. 66 13 86 50 eller gå til vores kontaktside

Telefontid