Mulligan metoden

Mulligan er en effektiv undersøgelse og skånsom behandlingsmetode for dig med indskrænket bevægelighed i nakke, skulder, arm, ryg, hofte, knæ, fod med mere.

Mulliganmetoden tilpasses det specifikke led og smerte- eller bevæge problem, og der ses og mærkes ofte øjeblikkelig effekt.

Metoden bruges primært, hvis den kan anvendes smertefrit, og det viser sig hurtigt, om det er gavnligt for klienten. Man oplever ofte umiddelbar effekt med øget bevægelighed til følge i det påvirkede led. I nogle tilfælde kan der dog være ømhed efterfølgende.

Metoden er et godt supplement til andre behandlingskoncepter og relaterer sig primært til musculoskeletal og idrætsfysioterapi specialer.

Det er et effektivt redskab  i manuel terapiens tilgang til undersøgelse og behandling af gener i bevægeapparatet.

Behandling med Mulligan metoden sparer dig ofte for et langvarigt behandlingsforløb. Den bruges fint i kombination med andre metoder som McKenzie, øvelsesterapi med mere.

Mulligan Concept

Mulligan – en effektiv og smertefri behandling.

Metoden er en del af manuel terapiens tilgang til undersøgelse og behandling af gener i bevægeapparatet, det vil sige kropsregioner som ryg, nakke, skulder, fod med mere. Metoden relaterer sig primært til musculoskeletal og idrætsfysioterapi specialer.

Det som er specielt ved Mulligans metode i forhold til andre metoder er dens øjeblikkelige effekt, som man oplever og observerer når metoden er passende til den enkeltes problem.

Mulligan konceptet eller Mobilizations With Movement (MWM).

Du kan læse mere om Mulligan her.