Såler og bandager

DJO – DonJoy

DJO – mærket bag den populære og velkendte knæskinne DonJoy.

Vi forhandler Don Joy’s produkter som skinner og bandager i klinikken. Det er kvalitetsprodukter, som også bruges på sygehusene samt i professionelt regi.

Don Joy’s produkter benyttes fra den professionelle idrætsudøver til den almindelige klient samt støtte til diverse problemstilllinger. Vi måler dig og finder netop den bandage, der passer til din krop.

Vi har et bredt udvalg af bandager til knæ, fod, hæl, hånd, lænd, bækkenstøtte til gravid mm. stående i klinikken. Hvis vi ikke har en bandage, der dækker dit behov, er vi i tæt dialog med Don Joy og bestiller gerne hjem.

Nedenfor er der linket til et større udvalg af Don Joy’s produkter, som vi kan bestille hjem ofte med 1-2 dages leveringstid.

Kontakt os for yderligere information >>

Hvad kan en Gait Tec indlægssål til din sko?

Gait Tec er en persontilpasset sål, som alle aktive personer kan bruge. Sålen kan være med til at forebygge skader, øge komforten samt forstærke præstationerne.

Det tager kun få minutter at tilpasse disse såler.

Målet med brug af sålen er at forbedre funktionen i primært ben og fod. Nogle kan også have gavn af såler ved smerter andre steder i kroppen end ben og fod.

GaitTec såler faciliterer fodens bevægelse i den optimale retning, og stimulerer til muskelaktivitet. Fodens muskulatur bliver derfor ikke inaktiv og slap.

Der findes forskellige modeller som kan passe til bred eller smal sko, mere eller mindre svangstøtte og stødabsorbering eller ¾ model, der passer i sandalen.

såler