Qi-lates bootcamp

På dette hold vil du træne ude fra 2 forskellige bevægelseskoncepter, som supplerer hinanden rigtig godt. Træningen er en kombination af Qi-gong og pilates øvelser.

PILATES øvelser er skånsomme og giver god styrke og stabilitet af kroppens core. Øvelserne udføres typisk i forskellige udgangsstillinger på gulvet med eller uden redskaber.

QIGONG er en 3000 år gammel kinesisk træningsform med fokus på at afbalancere krop og psyke.  Øvelserne forgår hovedsageligt stående, i langsomt tempo kombineret med rolig og dyb vejrtrækning. Vi starter timen med opvarmningsøvelser fra QIGONG, laver bagefter PILATES øvelser og slutter med QIGONG flowing øvelser, hvor kroppen bevæger sig langsomt og let/uanstrengt.

Især kroniske helbredsproblemer som neurologiske sygdomme, gigtsygdomme, fibromyalgi, kroniske smerter eller en stress symptomer har ofte gavn af de bløde og flydende bevægelser.

Gode effekter af Qi-lates

  • Styrke og fleksibilitet
  • Balance og koordination
  • Kropsbevidsthed
  • Vejrtrækning og bevidsthed omkring den
  • Ro og afspænding
  • Koncentration og opmærksomhed

Hvem kan deltage og have gavn af det

Holdet er for alle, der søger en skånsom træning, som øger din styrke og fleksibilitet, forbedrer din balance og koordination, din kropsbevidsthed og vejrtrækning og skaber ro og afspænding. Træningen er især velegnet til dig der har kroniske helbredsproblemer som neurologiske sygdomme, kroniske smerter, gigtsygdomme, fibromyalgi eller døjer med stress.

Instruktør: Fysioterapeut Jutta Sørensen

Mandag kl 16.15-17.15

Pris:

Med vederlagsfri henvisning , har du gratis træning

Med almindelig henvisning: holdtakst egenbetaling 120,35 pr gang med yderligere mulighed for danmark tilskud.

Uden henvisning:  ex for 7 ugers bootcamp 700 kr