CrossWALKER

Et fantastisk nyt træningsredskab og rollator 

HumanWalking Aps, som er opfinderen her fra Fyn, har indgået samarbejde med Torvets Fysioterapi & Træning, og vi er den første klinik, der har fået rettigheden til at sælge CrossWALKER i Odense Kommune.

Hvad kan CrossWALKER

En ny form for træning for dig, der har behov for støtte under gangen. Mange muskler trænes på én gang med en god kropsholdning med CrossWALKER!

Hvem kan bruge CrossWALKER

Alle med mere eller mindre nedsat gangfunktion. Du behøver ikke i forvejen at være afhængig af en rollator. Den er også god til at øge gangdistancen og træner musklerne samtidigt.

Hvad har andre CrossWALKER brugere opnået

• Øget gangdistance og generelt øget funktionsniveau

• Smertelindring i ryg og skulder mm.

• Generel smertelindring og øget gangfunktion

• Bedre balance

• Lettere fri vejrtrækning på grund af oprejst kropsstilling

Pris: 13.000 kr.

Du kan booke en tid hos en fysioterapeut og afprøve CrossWALKEREN og blive instrueret korrekt, for at se om det er noget for dig, og om den evt. kan bedre din gangfunktion.

Lej en CrossWALKER

Det er lige nu også en mulighed at leje en CrossWALKER hos os, i op til 1 mdr så du kan afprøve om det er noget for dig, inden du køber.

Pris for leje
Uge 1: 700 kr
Uge 2+3+4: 300 kr pr uge
I alt for 4 uger 1600 kr (Som kan modregnes prisen, hvis du ønsker at købe den du har lejet)

Lær at bruge CrossWALKER

Du kan evt få en henvisning til gangtræning hos fysioterapeuten gennem din læge, så kan du få tilskud til træningen med CrossWALKEREN hos fysioterapeuten.

Ring til sekretæren og book tid hos en fysioterapeut eller hør nærmere på Tlf 66138650 eller skriv til mail@torvetsfys.dk