Fysio Flow bootcamp

Fysio Flow er en træningsmetode, som arbejder med kroppens bindevæv også kaldet fasciesystemet. Formålet med at træne Fysio Flow er at øge bevægeligheden og at aktivere kroppens ro- og hvilesystem. Her skal man gå på opdragelse i kroppens forskellige bevægebaner, mens man trækker vejret.

Træningen foregår igennem dynamiske stræk, hvor det handler om at bevæge hele kroppen igennem. Træningsmetoden har blandt andet en del elementer, som vi kender fra tai chi, yoga og pilates. Vi skal arbejde med kroppens lange muskelkæder over flere led, forskellige lag og bevægeretninger. Vi træner og smidiggør fasciesystemet, så fascierne bliver varme, velsmurte, elastiske og bevægelige. Der kommer sved på panden.

Vi varmer vævet op gennem små bløde bevægelser og sving. Derefter fortsætter vi over i dynamiske stræk med bouncende bevægelser i stedet for at blive statisk i stillingen. Det handler ikke om at komme længst ud i stillingen – men derimod at bevæge sig i et godt udgangspunkt på vej mod yderstilling, mens man kan trække vejret.

Gode effekter ved Fysio Flow:

  • Øget bevægelighed
  • Øget væskeflow i kroppen
  • Aktivering af kroppens ro- og hvilesystem
  • Stressreduktion
  • smertelindrende

Instruktør: Fysioterapeut Emilie Stentoft som er certificeret Fysio Flow instruktør

Torsdag 10:00-11:00

Pris:

Med vederlagsfri henvisning , har du gratis træning

Med almindelig henvisning: holdtakst egenbetaling 120,35 pr gang med yderligere mulighed for danmark tilskud.

Uden henvisning:  ex: 7 ugers bootcamp. for 700 kr