Alkali – Flow 7 ugers bootcamp

Alkali træning + Fysio Flow med lidt mere sved og power

Fortsæt med alkali træning!

Lektionen starter med de kendte alkali vejrtræningsøvelser ca 15-20 min, hvor vi bliver alkaliske. Derefter laves Fysio Flow øvelser.
Fysio Flow er en træningsmetode, som arbejder med kroppens bindevæv også kaldet fasciesystemet. Formålet er at øge bevægeligheden og aktivere kroppens ro- og hvilesystem. Her arbejdes i kroppens forskellige bevægebaner, mens man trækker vejret.

Træningen foregår igennem dynamiske stræk, hvor det handler om at bevæge hele kroppen igennem. Træningsmetoden har blandt andet en del elementer, som vi kender fra Tai chi, yoga og pilates. Vi arbejder med kroppens lange muskelkæder over flere led, forskellige lag og bevægeretninger. Der kommer sved på panden!

Vi varmer vævet op gennem små bløde bevægelser og sving. Derefter fortsætter vi over i dynamiske stræk med bouncende bevægelser mens man trækker vejret.

Udover effekten af alkalisk træning, som du kender den, så supplerer Fysio Flow dette rigtig godt med gode effekter som:

  • Øget bevægelighed
  • Øget væskeflow i kroppen
  • Aktivering af kroppens ro- og hvilesystem
  • Stressreduktion
  • Smertelindrende

Det er en forudsætning at du har deltaget på kurset i Alkalisk Træning inden. Alle kan deltage uanset fysisk form, øvelserne gradueres efter dig.

Instruktør: Fysioterapeut Emilie Stentoft som er certificeret Fysio Flow instruktør og har deltaget i undervisning i alkali træning i klinikken gennem det sidste år.
OBS! Der vil ikke blive undervist i fysiologi, sygdomslære og medicinsk videnskab af Emilie.

Onsdag kl 17.30-18.45
Max 12 deltagere på holdet

Giv sekretæren besked, hvis du har interesse i, at deltage i næste bootcamp. Vi opretter løbende hold efter efterspørgsel.

Pris:
Med vederlagsfri henvisning , har du gratis træning
Med almindelig henvisning: holdtakst egenbetaling 120,95 pr gang med yderligere mulighed for danmark tilskud.
Uden henvisning:      950 kr for 7 ugers bootcamp.