Hvad er GLA:D træning?

Det er et trænings koncept, der er udviklet i samarbejde med Syddansk Universitet og bygger på 12 års forskning. I løbet af forskningstiden har man kunne sænke antallet af nye knæ- og hofteoperationer med 75%

Hvem kan have gavn af GLA:D® Hofte & Knæ træning?

Et særligt træningsforløb for dig med smerter i knæ og hofter, som følge af artrose (slidgigt).
Navnet ”artrose” er den latinske betegnelse for slidgigt, som er en meget almindelig ledsygdom i Danmark. Artrose kan ramme hele leddet, altså brusken, ledbånd, ledkapsel, menisker mm.

Hvorfor træne GLA:D træning?
Træningen har vist sig at være den mest effektive behandling for patienter med let til svær artrose. Og skal gerne sættes ind så tidligt i forløbet som muligt.
Resultatet af træningen er mindre smerte og bedre funktion i hverdagen.

En gennemsnitsdansker mister faktisk 7 år med god livskvalitet som følge af smerter og funktionsnedsættelse på grund af slidgigt. Derfor har vi indført det dokumenteret effektive uddannelses- og træningskoncept GLA:D® – Godt Liv med Artrose i Danmark.

Hvad består en GLA:D forløb af:

1.konsultation, hvor du bliver informeret, testet og vurderet.

8 ugers træning, med 2 undervisningsgange af 1 times varighed.

Efter 3 måneder er der opfølgning hos fysioterapeuten.

Hvornår er der GLA:D træning?

Og knæ- og hofte træning for dig, der vil mere. Træningen vil blive justeret, så du bliver bedre uanset, hvilket niveau du er på.

GLA:D træning starter op løbende. Holdene har 4-8 deltagere og underviserne er fysioterapeuter med special uddannelse i GLA:D træning

Derudover vil der være mulighed for at fortsætte Knæ- og hoftetræning, hvor der suppleres med andre øvelser udover GLA:D træningen, når du er blevet god til disse øvelser.

Tirsdag kl. 15:00 til 16:00 (Mette/Emilie)
Torsdag kl. 15:00 til 16:00 (Mette/Emilie)

Hvad koster GLA:D træningsforløb?

1.konsultation (1x Første konsultation)

1 træning med din fysioterapeut, hvor øvelser tilpasses dig. (1x alm. konsultation)

12 holdtræninger over 6 uger (12x holdtræning)

Opfølgning 3 måneder efter (1x normal behandling )

Du betaler for de gange du er her.

Der er tilskud fra sygesikring ved henvisning fra egen læge, da vi har overenskomst med sygesikringen. Er du medlem af Sygesikring Danmark, kan du evt. få yderligere tilskud.

Læs mere om priser her >>

Vil du læse mere om GLA:D? Se her >>

Hvordan tilmelder jeg mig GLA:D hold?

Kontakt sekretæren på telefon 66138650 eller på mail mail@torvetsfys.dk og bestille en tid ved en af vores speciel uddannede GLA:D fysioterapeuter, som undersøger og informerer dig inden træningsopstart.