Stærk start på efteråret med fokus på Nakke, Skulder & Arm samt Bækken, Ryggen og Lænden

Stop op og tag dig af din krop.
Efteråret er her, og det er det perfekte tidspunkt at tage hånd om de små eller store udfordringer og skavanker, din krop står overfor. Hos Torvets Fysioterapi og Træning tilbyder vi målrettede behandlinger for Nakke, Skulder & Arm samt Bækken, Ryggen og Lænden.

Behandlinger:

  • Nakke, Skulder & Arm: Oplever du smerter, stivhed eller nedsat bevægelighed? Vores fysioterapeuter er specialiserede i at behandle disse områder gennem individuelle behandlingsplaner, der fokuserer på smertelindring og genoptræning.
  • Bækken, Ryggen og Lænden: Ryg- og bækkenproblemer kan være begrænsende og til tider invaliderende. Vi anvender det bedste fra mange behandlingsteknikker som bl.a. McKenzie-, Mulligan samt diverse former for træning. Vi udvælger det, der netop er godt til dig, laver en behandlingsplan, styrker din kernemuskulatur samt lindrer smerter.

Holdtræning: Der er altid plads til individuel hensyntagen.

  • TRX: Funktionel træning med fokus på styrke og stabilitet, perfekt for dig der ønsker at forbedre din kropsholdning og styrke i overkroppen, core og ben.
  • Ryghold: Vores ryghold er designet til dig, der vil styrke ryggen og forbedre din generelle bevægeevne. På dette hold træner man hele kroppen.

Kampagnetilbud: Book en konsultation inden 30. september og du har mulighed for 1. træning på hold gratis.

Vores erfarne fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig med at få styr på dine smerter og forbedre din livskvalitet.

Book din tid i dag og start din rejse mod en smertefri hverdag!