Holdtræning for alle – Fra FysioPilates til Parkinson hold

Hos Torvets Fysioterapi og Træning har vi holdtræning, der passer til alle behov, uanset alder og fysisk form. Vores holdtræning tilbyder ikke kun motion, men også socialt samvær og motivation.

Holdtræning:

  • FysioPilates: En blid, men effektiv træningsform, der fokuserer på kernemuskulaturen, smidighed og balance i kroppen. Ideel for alle aldre, især hvis du ønsker at styrke din nakke, ryg og core samt forbedre din kropsholdning.
  • Parkinson Hold: Specialiseret træning for dig med Parkinson, med fokus på at opretholde mobilitet og styrke i et superviserende miljø. Det er også for dig med meget højt- som lavt funktionsniveau.
  • Ryghold: Perfekt til dig, der vil styrke din ryg og forbedre din mobilitet. Vi fokuserer på stabilitet, smertelindring  og forebygger tilbagefald gennem målrettet træning.

Testimonial: “Jeg har deltaget i FysioPilates i flere måneder nu, og det har virkelig hjulpet mig med at reducere rygsmerter og forbedre min kropsholdning. Holdet er fantastisk, og instruktørerne er så dygtige!” – Anne, 52 år

Tilmeld dig inden 15. oktober og få din første holdtræning GRATIS!

Vi glæder os til at byde dig velkommen på et af vores mange hold.