Hofte, Knæ og Fod – Fokus på Mobilitet og Genoptræning

Hofte, knæ og fod er essentielle for din mobilitet, og problemer i disse områder kan hurtigt påvirke din hverdag negativt. Hos Torvets Fysioterapi og Træning tilbyder vi specialiserede behandlinger, der hjælper dig med at genvinde bevægeligheden og styrken i disse vigtige led.

Behandlinger:

  • Hofte, Knæ og Fod: Vores fysioterapeuter anvender en række teknikker, herunder Mulligan-metoden, for at genoprette bevægeligheden og lindre smerter. Uanset om du har haft en skade, oplever slidgigt eller har generelle smerter, kan vi hjælpe dig med at få din mobilitet tilbage.
  • GLA:D

– Knæ og Hofte: Dette evidensbaserede træningsprogram er specielt designet til dig, der oplever smerter i knæ eller hofte. Træningen styrker musklerne omkring leddene og mindsker smerterne.

Ungehold: Vi har også hold specifikt til unge, der ønsker at træne i et socialt og støttende miljø. Holdet fokuserer på mobilitet, styrke og generel fysisk sundhed, hvilket gør det til et ideelt valg for unge med eller uden skader eller andre diagnoser.

Kampagnetilbud: Tilmeld dig en behandling for hofte, knæ eller fod inden 20. oktober og få en gratis introduktion til holdtræning, der netop styrker denne problematik.

Hvis du opstarter GLA:D forløb inden 20. Oktober, tilbyder vi 1 ekstra træningslektion gratis efter et fuldført GLA:D forløb.

Genvind din mobilitet og styrke – Book din tid nu!