Fysioterapi Odense
Ring til os
66 13 86 50

Fysio Massage i Odense på Fyn

Fysio massage - fysiurgisk massage

Ømme muskler, restitutionstid og blodgennemstrømningen kan alle afhjælpes, nedsættes og øges ved brug af fysiurgisk massage. Dette er blot nogle af de positive effekter, som følger med denne massagetype, der bygger på en målrettet og præcis behandling af specifikke muskelgrupper og sener. 

 

Aktiv hjælp til musklerne ved fysio massage

Vores massører har indgående kendskab til menneskets anatomiske muskelopbygning og kan herved afhjælpe eventuelle skader eller problemer med høj nøjagtighed. Fysiurgisk massage er derfor også velegnet som akut behandling af myoser eller muskelinfiltrationer, ligesom denne massagetype også fungerer godt som supplement til anden behandling – eksempelvis genoptræning af ryggen. Desuden kan vi anbefale at bruge fysiurgisk massage som et skadesforebyggende tiltag. 

Oplev mere velvære

Fysiurgisk massage kræver høj anatomisk nøjagtighed, hvilket tillader behandlingen at være meget målrettet. En generel positiv følge af fysiurgisk massage er, at det nedsætter kroppens produktion af kortisol, som er forbundet med stress. Du vil altså opleve at være mindre stresset – muligvis endda gladere, da denne massagetype desuden har en positiv effekt på kroppens endorfinudskillelse. Du vil opleve, at fysiurgisk massage fremmer dit fysiske og mentale velvære.

 

Vil du vide mere?

Torvets Fysio Massage har allerede hjulpet mange mennesker til bedre velvære. Med denne effektive massagetype er vi klar til at hjælpe endnu flere i Odense og på Fyn.

Du er velkommen til at ringe på telefon 66 13 86 50, hvis du vil høre nærmere om fysiurgisk massage hos Torvets Fysio Massage.

Telefontid